Adatvédelem

Az információ napjainkban az egyik legértékesebb eszközzé vált, ahogy a digitalizáció előrehaladtával exponenciálisan megnőtt mind a mennyisége, mind pedig az elérhetősége.

Irodánk hosszú évek óta megbízható és teljeskörű adatvédelmi jogi szolgáltatásokat nyújt ügyfeleink számára, figyelembe véve a legfrissebb helyi és európai jogszabályokat. Segítünk ügyfeleinknek az adatvédelmi szabályzatok, tájékoztatók elkészítésében, valamint tanácsot adunk a munkaviszony keretében történő adatkezelési kérdésekben, mint a például a kamerás megfigyelésekre, vagy az elektronikus eszközök (céges mobiltelefon, laptop) munkavállalók általi használatára vonatkozó szabályzatok elkészítésében. Tanácsadásunk kiterjed a személyes adatok Európai Gazdasági Térségen (EGT) kívülre történő továbbítására vonatkozó jogi követelményekre is.

Rendszeresen nyújtunk tanácsot ügyfeleinknek az EU általános adatvédelmi rendeletének (GDPR) és az ágazati adatvédelmi jogszabályoknak való megfelelés terén, valamint jogi tréningeket biztosítunk az adatvédelmi jogszabályok betartása érdekében.

Irodánk szorosan együttműködik ügyfeleivel az adatvédelmi incidensek kezelésében is. Képviseljük őket az esetleges érintettek előtt, illetve az incidensek Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) részére történő bejelentésében, biztosítva, hogy minden megfelelő intézkedést megtegyünk az adatbiztonság és a jogszabályi követelmények teljesítése érdekében.

. Irodánk szakértői csapata készen áll arra, hogy segítse ügyfeleinket az adatvédelmi előírások betartásában, az adatvédelmi kockázatok kezelésében és az adatbiztonság fenntartásában. Átfogó és gyakorlatias megközelítéssel biztosítjuk, hogy ügyfeleink az információkorban biztonságban érezhessék magukat, és képesek legyenek kiaknázni a digitális világban rejlő előnyöket.