"A jog szenvedélymentes értelem" (Arisztotelész)

dr. Pámer Csilla

Pámer Csilla 2007 nyarán szerzett jogi diplomát az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán.

2007 szeptembere óta ügyvédjelöltként, majd a szakvizsgái megszerzését követően 2011 decemberétől alkalmazott ügyvédként dolgozik a Nadray Ügyvédi Irodában. Az itt töltött évek során az Iroda profiljába tartozó valamennyi szakterületen tapasztalatot szerzett.

Tevékenysége elsősorban a gazdasági jog, a munkajog és a szerződések jogának területére összpontosul. Szakmai tapasztalatot elsősorban gazdasági társaságok napi jogi ügyeivel kapcsolatos tanácsadás, tevékenységükkel összefüggő szerződéseik elkészítése és véleményezése, valamint a szellemi alkotások védelme területén szerzett.

Speciális képzettséggel és gyakorlattal rendelkezik a szerződések joga, különösen a gyártási és forgalmazási szerződések, közüzemi megállapodások, fogyasztói szerződések tekintetében, munkája során több jelentős ügyletkötés során sikerrel képviselte a megbízó érdekeit.

Aktívan közreműködik gazdasági társaságok átalakulásával, jogi átvilágításával, vállalat-felvásárlásokkal kapcsolatos jogügyletekben.

Speciális tőzsdei ismeretei alapján sikerrel támogatja a nyilvános részvénytársaságok pénzpiaci szabályoknak megfelelő működését, a tőzsdei és felügyeleti szervekkel való kiegyensúlyozott kapcsolattartást.

A Civil szervezetek és közhasznú szervezetek speciális szabályozásához fűződő követelmények alkalmazása során sokrétű tapasztalatot szerzett e szervezetek működtetése területén. Az egyesületek, és alapítványok szervezetének, gazdálkodásának jogi segítése nélkülözhetetlen a szervezetek törvényes működése érdekében. Munkája eredményeként az igénylő szervezetek közhasznú minősítést kaptak, a szervezetek tevékenységét a törvényességi felügyelet szabályszerűnek minősítette.

Felsőfokú német nyelvvizsgával, szaknyelvi gyakorlattal rendelkezik.

error: Védett tartalom !!